Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Graffiti workshop in Antwerpen

Details over dit uitje

Met de Graffiti Workshop van Antwerpen Excursies ontwerpen en spuiten jullie een origineel thema of graffitistatement op het maagdelijke canvas.

We nemen jullie voltallige gezelschap mee naar hartje Antwerpen waar jullie op een creatieve manier jullie eigen invulling geven aan een abstract kunstwerk of een ijzersterke persoonlijke boodschap. Samen werken aan een mooi logo of een fraai kunstwerk levert heel wat teamspirit op! Het is dan ook het perfecte personeelsuitje of groepsuitje in Antwerpen.

Allereerst krijgen jullie wat uitleg van onze begeleider(s) over de gereedschappen en technieken waar jullie vandaag mee gaat werken. Jullie leren hoe je veilig met de spuitbussen omgaat. Daarna worden in kleine groepen een aantal graffitioefeningen gedaan. Tijdens deze workshop bekladden we geen treinstellen, viaducten of saaie gevels, maar kleuren we gewoon het maagdelijk witte doek. Daarna gaan jullie samen met de groep een speciale 'tag' of 'throw-up' uitwerken op het doek. Wordt het een woord, een thema of een abstract?

Dan wordt het tijd voor de groepsevaluatie en zal onze docent zijn licht laten schijnen over het gemaakte groepskunstwerk. Jullie daarna het schilderij in de kamer van de baas hangen! Veel plezier!

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • Materialen (excl. canvas), beschermende kleding en afgedekte ruimte
  • Locatie Antwerpen
  • Deze workshop kan zowel binnen als buiten worden georganiseerd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wilt u graag de Workshop doen op uw eigen canvas of 1 groot canvas delen met de andere deelnemers? Dat kan! Hiervoor wordt er een meerprijs gerekend van € 10 p.p. excl. BTW

De workshops van Antwerpen Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Antwerpen Excursies kunnen jullie natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits jullie bereid zijn voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Antwerpen Excursies organiseert elk arrangement op maat! Willen jullie deze workshop combineren met een lekkere lunch, gezellige rondleiding of sportief spelprogramma? Bij ons is alles mogelijk!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan