Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Zot Van Vlaanderen Quiz in Antwerpen

Details over dit uitje

Antwerpen Excursies biedt u de Zot Van Vlaanderen Quiz aan die garant staat voor uren plezier, feest en vertier met vrienden, familie, collega's, midden in het centrum van Antwerpen.

In deze zotte quiz krijgt zult u versteld staan van de vragen die u in de schoot geworpen krijgt! Deze vragen zijn spannend en onthullend, maar zullen ook informatieve feiten bevatten over het welzijn van de Vlaamse artiesten, het intieme gedrag van de gemiddelde Vlaamse burger afgewisseld met energieke en vrolijke muzikale fragmenten. U kunt op alle vragen een antwoord krijgen door simpelweg alle rondes van deze quiz te spelen.

Wilt u een bedrijfsuitje of uitstapje organiseren? Reserveer dan deze gezellige quiz, wij stellen u de leukste vragen over de Vlaamse muziek, artiesten, BV-ers en nog veel meer!

Uw gezelschap wordt opgedeeld in diverse teams die verschillende rondes lang tegen elkaar zullen strijden. Een team gaat er met de 'De Zot Van Vlaanderen' hoofdprijs vandoor. Speel deze hilarische quiz en beantwoord de komische vragen, luister naar de gekke muziekfragmenten en drapeer de vlag van België om je schouders!

Dit uitje is ook te boeken met diner. Interesse? Kijk dan even bij De Zot van Vlaanderen dinerspel!

Inclusief:
  • Enthousiaste Quizmaster
  • Fraai Decor
  • Rad
  • Leuke kostuums en diverse attributen
  • Mooie prijs voor het winnende team
  • Gezellige locatie in hartje Antwerpen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

TIP:

Bij Antwerpen Excursies kunt u dit spel goed combineren met diverse andere arrangementen. Wat dacht u van een leuke rondvaart of een workshop? Niets is onmogelijk! Bespreek uw voorkeuren met onze enthousiaste medewerkers.

Het minimaal aantal deelnemers voor dit spelprogramma van Antwerpen Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan