Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Jongens Tegen De Meisjes quiz in Antwerpen

Details over dit uitje

De titanenstrijd barst weer los bij Antwerpen Excursies. De aloude strijd tussen jongens en meisjes staat voor de deur en deze wordt beslist in de enige echte jongens tegen de meisjes quiz.

Zoals bekend van TV worden onze kandidaten verschillende lastige vragen, weetjes en vooroordelen voorgelegd. Natuurlijk is het van belang om met jou team de meeste antwoorden goed te hebben.

Waar zijn vrouwen heel goed in en waarin zijn mannen misschien wel beter dan vrouwen? Zijn vrouwen echt pure multitaskers en zijn mannen inderdaad beter in het lezen van een kaart? Dit soort vragen kunnen jullie verwachten tijdens dit spel.

Onder leiding van onze eigen quizmaster komen er verschillende spelronden aan bod.

Vanzelfsprekend is deze quiz helemaal up to date wat betreft de nieuwste feitjes en weetjes over de kennis en kunde van beide geslachten. Er wordt van alle deelnemers het uiterste gevraagd want de vraag blijft altijd wie zijn er beter. De jongens of de meisjes?

Inclusief:
  • Goedlachse presentator
  • Decor
  • Leuke vragen en spelronden
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie hartje Antwerpen
  • Op elke gewenste dag of tijdstip te boeken!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan