Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Foute Jaren 90 Party in Antwerpen

Details over dit uitje

Zing mee met 'Me so horny' van de 2 Live Crew en andere hits; het Foute Jaren 90 Party themafeest van Antwerpen Excursies is begonnen!

Als u op zoek bent naar een gezellig vrijgezellenfeest of een swingend bedrijfsfeest in Antwerpen, dan is dit echt hèt event voor u! We gaan terug naar de jaren '90, toen iedereen uit z'n bol ging op de meest foute hits. Onze partymanager staat voor u klaar!

De tijden van 2 Unlimited, 2 Brothers on the 4th Floor, Gabberchicks en MC Hammer herleven! Met bijpassende aankleding en decor waant u zich terug in de jaren '90.

Er staat een heerlijk Diner in buffetvorm voor u klaar gedurende de hele avond (4 uur). U mag onbeperkt gebruik maken van de drankjes uit de Vlaamse bar.

Organiseer een spetterend feest in het centrum van de stad met een optreden van een rasechte artiest, een cursus 'hakken voor beginners' en een 90's Quiz! Samen bespreken we de catering en zorgen we voor een spetterende party voor al uw vrienden en vriendinnen.

Onze gabberende gastvrouwen staan klaar om u mee te sleuren in de songs van Lisa Stansfield en de 2 Live Crew. Onze fotograaf schiet continu ludieke plaatjes en zorgt ervoor dat iedereen thuis nog even nageniet van alle belevenissen!

Bel met onze professionele medewerkers voor meer informatie en de mogelijkheden! Veel plezier!

Inclusief:
  • Ontvangst met cocktail
  • DJ
  • Aankleding in stijl
  • Onbeperkt drankjes uit de Vlaamse bar gedurende 4 uur
  • Buffet
  • Borrelhapjes
  • 90’s quiz
  • Toplocatie
  • Fotograaf

Optioneel:

- Gabberende gastvrouwen
- Cursus 'Hakken'
- Live optreden van een topartiest uit de jaren '90

Reservering voor kleinere groepen:

Het minimaal aantal deelnemers voor dit themafeest van Antwerpen Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan