Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bubble Voetbal in Antwerpen

Details over dit uitje

Bij Antwerpen Excursies kunt u nu uw eigen sportevenement organiseren, namelijk Bubble Voetbal! Dit spel wordt binnen in een sportzaal gespeeld worden en is erfect is voor iedereen die van bubbelende lichaamsbeweging houdt!

Een absolute aanrader voor een vrijgezellenfeest of een groepsuitje. Ook als gezellig uitje voor de hele school te boeken voor een aparte sportdag, of zomaar als sportief dagje uit voor de familie.

Het spel Bubble Voetbal speel je in teams, je speelt dit net zoals normaal voetbal. Iedere deelnemer heeft een kunststof bol om zijn lichaam die botsingen tegenhoudt en het vallen of botsen verzacht. De keeper 'bubbled' tegen de doelpalen en de lat, de spits 'blubbled' de verdediger omver en niemand heeft na afloop een blessure.

Een zeer creatief persoon wilde niet 22 personen en 1 bal op een voetbalveld, maar 22 ballen! De gedachte hierachter was, hoe meer ballen op het veld hoe leuker het spel. Onze professionele Bubble specialist zal jullie eerst wat uitleg geven over de spelregels en diverse technieken. Daarna kan bubbel wedstrijd beginnen.. Let's Bubble!

Voor een gezellig vrijgezellenfeestje of een groepsuitje met vrienden of vriendinnen, Bubble Ball is de stuiterende sensatie van dit moment. Kijk ook eens naar alle andere verrassende spelprogramma´s voor nieuwe frisse ideeën voor jullie unieke dagje uit!

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • Kunststof Bubbels
  • Te boeken op de door u gewenste dag of tijdstip!

Let op: De prijs is excl. zaalhuur!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan