Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Grote Groepen Arrangement in Antwerpen

Details over dit uitje

Met een groot aantal mensen op stap? Antwerpen Excursies heeft voor u het Grote Groepen Arrangement. U stelt hiermee een programma op maat samen, onder begeleiding van onze professionele medewerkers.

Wij kunnen u namelijk uitstekend adviseren als het gaat om een uitgebreid bedrijfsuitje of groepsarrangement. Er zijn zoveel dingen die belangrijk zijn voor het organiseren van het perfecte arrangement en wij helpen u hier graag bij!

Regelmatig krijgen wij de vraag om een groepsactiviteit voor grote groepen voor meer dan 50 personen te organiseren. Alles wordt door ons geregeld, denk bijvoorbeeld eens aan vervoer, lunch of een borrel. Wij regelen uw arrangement van A tot Z en bekijken in detail (samen met u) waar we meer tijd moeten uittrekken of welke restaurants geschikt voor u zijn.

In overleg met u stellen we een fantastisch arrangement samen, uiteraard rekening houdend met bijvoorbeeld uw budget, voorkeuren, dieetwensen, etc. ’s Ochtends wordt u ontvangen met koffie en gebak en heeft u de keuze uit verschillende tours en ’s middags, na de gezamenlijke lunch, kunt u kiezen uit bijvoorbeeld diverse speurtochten.

Uiteraard is een luxe diner een kroon op deze dag. Antwerpen is een stad die staat hoog aangeschreven als het gaat om de culinaire kwaliteit. Bij Antwerpen Excursies weten we alle toprestaurants te vinden die grotere groepen kunnen huisvesten.

Programma-indicatie:

10.00 – 10.30 Ontvangst met koffie en gebak
10.30 – 12.30 Rondleiding(en) naar keuze
12.30 – 14.00 Lunch
14.00 – 17.00 Spelprogramma(‘s) naar keuze
17.00 – 18.00 Borrel
18.00 – 20.00 Diner

Het Grote Groepen Arrangement; niks is onmogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan