Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pimp & Ho Party in Antwerpen

Details over dit uitje

De sexy Pimp & Ho Party van Antwerpen Excursies maakt van elk feest een knalfuif. Beter dan carnaval en een stuk exotischer. Iets voor jou?

Tijdens deze party komt elk feestbeest aan zijn of haar trekken. De ruimte is geheel omgetoverd met prikkelende, extatische Pimp & Ho decoraties, het feest kan beginnen!

Pimp staat voor pooier, maar dan een échte zoals u vast wel kent van de tv en de bioscoop (denk aan Huggie Bear uit Starsky and Hutch, of aan de film Shaft). En de term 'Ho' kunt u dan zelf wel bedenken....

Neem plaats in onze compleet gepimpte omgeving, waar u 4 uur lang gaan genieten van een party zoals een party moet zijn! U wordt onthaald door onze super sexy gastvrouwen, die u knipogend een heerlijke cocktail aanbieden. Daarna staat er een heerlijk Diner in buffetvorm voor u klaar gedurende de hele avond (4 uur) én kunt u onbeperkt genieten van de drankjes uit de Vlaamsese bar.

Vervolgens kunt u deelnemen aan tal van sexy, leuke en zinnenprikkelende activiteiten, zoals een bijzondere Pimp en Ho quiz, waar u leuke en mogelijk sexy prijzen kunt winnen.

Of dansen op de muziek die door een disco-pimp wordt gedraaid.

Natuurlijk is zo'n feestje niet compleet zonder een paaldans demonstratie. Alle activiteiten worden vastgelegd door een professionele fotograaf, zodat u thuis kunt laten zien wat u allemaal hebt meegemaakt (als u dat durft…).

De Pimp & Ho party met een heerlijk buffet laten beginnen? Alles is mogelijk!

Inclusief:
  • Warm welkom met cocktail
  • DJ verkleed als pimp
  • Aankleding in stijl
  • Onbeperkt drankjes uit de Vlaamse bar gedurende 4 uur
  • Buffet
  • Borrelhapjes
  • Optreden zingende pimp of ho
  • Quiz met ludieke prijsjes
  • Toplocatie

Optioneel:

Gastvrouwen
Paaldans demonstratie
Fotograaf

Reservering voor kleinere groepen:

Het minimaal aantal deelnemers voor dit themafeest van Antwerpen Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan