Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit

Workshop sieraden maken in Antwerpen

Details over dit uitje

Vind je het leuk om creatief bezig te zijn en ervaar jij een kralenwinkel als een snoepwinkel? Dan is een Workshop Sieraden maken in Antwerpen perfect voor jou.

Onder enthousiaste begeleiding maak je in ongeveer 2,5 uur een unieke ketting of oorbellen. U kunt hierbij kiezen uit de basis workshop of uit de vintage workshop. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden!

De keus aan kralen en materialen is enorm en de workshop onderscheidt zich door het gebruik van hoogwaardige kralen en materialen.

Aan de hand van voorbeelden ga je na een korte uitleg aan de slag waarbij je zelf je kralen uitzoekt. Iedereen krijgt individuele uitleg van de benodigde techniek en zodoende ga je na afloop van de workshop naar huis met een uniek sieraad.

Ben jezelf niet super creatief, geen probleem. Dan maak je gewoon een van de vele mooie voorbeelden na.

Wilt u een andere workshop volgen tijdens uw dagje uit in Antwerpen?
Bekijk al onze workshops en maak uw keuze!

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • Gebruik van kralenbord en tangen
  • Locatie in het centrum van Antwerpen

Voor een meerprijs van € 12,50 p.p excl. BTW heeft u een grotere keus aan kralen, kunt u uw eigen halssnoer maken, krijgt u een uitleg over het gebruik van kleuren en ontvangt u een kleurenkaart.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan