Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Chocolade Stripfiguren maken

Details over dit uitje

Een grappige Guust Flater, een Kuifje, Tom en Jerry, deze workshop Stripfiguren maken van Chocolade van Antwerpen Excursies combineert de liefde voor de strip en voor chocola. Iedereen neemt een afbeelding van een favoriete cartoonfiguur mee of stuurt deze vooraf in, waarna de prints en afbeeldingen worden nagemaakt van chocola. Dit creatieve en culinaire Vlaamse groepsuitje in Antwerpen is voor volwassenen en kinderen, liefhebbers van de diverse stripgenres.

Uiteindelijk wordt het kunstwerk circa 25 cm groot, en heeft u een vaste hand nodig om de details vorm te geven. U krijgt uiteraard tijdens deze workshop eerst gerichte adviezen van een topchocolatier, die de verschillenden technieken van het figuurchocolade van zeer educatief en sprankelend Vlaams commentaar voorziet. Daarna gaat u zelf aan de gang en probeert u het figuurtje te laten lijken.

Na afloop wordt met hazelnootpasta en melkchocolade de verrukkelijkste krokante rice poppers gemaakt, zodat niemand met lege handen naar huis gaat.

Inclusief:
  • Professionele begeleiding topchocolatier
  • Stripfiguren maken met chocola
  • Gezellige locatie hartje Antwerpen
  • Lekker zakje chocolaatjes mee naar huis
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De workshops van Antwerpen Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Antwerpen Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Antwerpen Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u deze workshop combineren met een lekkere lunch, gezellige rondleiding of sportief spelprogramma? Bij ons is alles mogelijk!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan