Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Atomium bouwen in Antwerpen

Details over dit uitje

Antwerpen Excursies en de enige echte topchocolatier van Antwerpen slaan de handen ineen deze unieke Atomium Chocolade Workshop, waar u dit bekende monument van België geheel in chocolade leert bouwen. Ideaal voor lekkerbekken, creatievellingen en iedereen die een gezellig groepsuitje of bedrijfsuitje vooral smakelijk wilt inkleden en zo nu en dan van een chocolaatje houdt.

Na de magistrale inleiding van onze professionele chocolatier bouwt u in teams uw eigen Atomium. De bollen zijn ietsjes kleiner dan bij het echte Atomium, want zoveel chocolade zou niet goed zijn voor een mens. Voor het starten van de opdracht krijgt ieder team de verschillende onderdelen van het Atomium in chocolade door Peter aangereikt. Toch zult u al uw talenten moeten gebruiken om van deze onderdelen een compleet Atomium te construeren.

Tijdens het bouwen mag er worden geproefd natuurlijk! Het beste team is niet het snelste, maar heeft veel oog voor detail en eet niks op tijdens het bouwen. Na de workshop krijgen jullie een zakje pralines mee naar huis, om even 'na te chocoladeren' zeg maar!

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • Hééééél, ja, heel veel chocola
  • Zakje pralines mee na afloop
  • Gezellige locatie hartje Antwerpen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De workshops van Antwerpen Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Antwerpen Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Antwerpen Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u deze workshop combineren met een lekkere lunch, gezellige rondleiding of sportief spelprogramma? Bij ons is alles mogelijk!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan