Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wijn- en Chocolade Degustatie in Antwerpen

Details over dit uitje

De Wijn en Chocolade Combinatieproeverij van Antwerpen Excursies laat u in Antwerpen kennis maken met twee van de populairste drankjeartikelen van Vlaanderen. De combinatie van diverse wijnen en chocoladesoorten maakt deze proeverij uniek in zijn soort, en is dus bij uitstek geschikt voor dat ene groepsuitje of familie-uitje voor de echte lekkerbekken!

Of u nu van een lekker wijntje houdt afkomstig van de altijd vruchtbare wijnranken van Perpignan, of als u van chocoladepoeder met munt houdt die u vervolgens via de neus tot u neemt, u geniet voor 100% tijdens deze proeverij van diverse culinaire en zinnenprikkelende verrassingen. Het proeven van wijn wordt afgewisseld met wonderbaarlijke en tongstrelende chocolade essences, een combinatie die verrukkelijk mag worden genoemd.

De zintuigen van Vlaanderen beginnen hier! Maak u op voor een heerlijke wijn en chocoladeproeverij van wereldklasse! Het is het ideale arrangement als u een uniek bedrijfsfeest of groepsuitje

moet organiseren en is prachtig te combineren met bijvoorbeeld onze rondleidingen en stadswandelingen. Veel plezier en vooral santé!

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • Proeven van verschillende wijnen en chocoladesoorten
  • Gezellige locatie hartje Antwerpen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De workshops van Antwerpen Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Antwerpen Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Antwerpen Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u deze workshop combineren met een lekkere lunch, gezellige rondleiding of sportief spelprogramma? Bij ons is alles mogelijk!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan