Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Whiskey Proeverij in Antwerpen

Details over dit uitje

Beleef de lekkerste proeverij in het centrum van Antwerpen en maak kennis met whiskey’s uit de hele wereld. Dit is een degustatie van Schotse en Ierse ‘blended’ en ‘single’ malts. Het verschil wordt tijdens deze proeverij glashelder, behalve natuurlijk als jullie vooraf al te diep in het glaasje hebben gekeken. Begin deze workshop dan ook na de lunch of als je geheel ‘nuchter ’bent!

Treed binnen in ons trendy ingericht proeflokaal aan de gezellige Meir in hartje Antwerpen. We beginnen deze proeverij met een historische verhaal over het ontstaan en de ontwikkeling van deze prachtige drank. Daarna komt uiteraard ook het distillatieproces aan bod en zetten we een aantal flessen op tafel, een Amerikaanse Rye of een exotische Japanse whiskey. Na afloop van deze whiskey degustatie weet je woorden als ‘pot still’, ‘single malt’, ‘Speyside’ en Islay betekenis te geven.

Deze whisky proeverij kan geheel op maat worden georganiseerd. Zowel voor leken als de echte liefhebber, kan deze whiskey degustatie persoonlijk worden ingericht met merken die jullie nog nooit hebben gedronken of ontdekt! Santé!!

Inclusief:
  • Enthousiaste uitleg
  • Enthousiaste begeleiding
  • Degustatie mogelijk van diverse whiskey’s
  • Gezellig en trendy ingericht proeflokaal aan de Meir
  • Te boeken op elke gewenste dag!

Maak jullie groepsuitje in Antwerpen compleet met lunch of diner

Zoek je een supergezellig lunch- of dineradres in hartje Antwerpen, een beetje in de buurt van deze workshoplocatie? Bespreek je plannen met onze medewerkers!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze proeverij van Antwerpen Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan