Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vleeswaren Workshop & Degustatie in Antwerpen

Details over dit uitje

Jullie groepsuitje of bedrijfsuitje in Antwerpen smakelijk inleiden? Het gezelligste kookatelier van Antwerpen is de locatie voor een bijzondere workshop/degustatie. Als voorbereiding op een lekker diner is deze ‘vleeswaren degustatie’ zeker aan te raden. Wij leren jullie hoe je verrukkelijke worst, gerookte eendenborst of overheerlijke paté maakt. Uit Vlaanderen moet je altijd wat lekkers meenemen en wat is beter dan bijzondere vleeswaren recepten voor de stevige bite?

Van deze workshop krijg je gegarandeerd honger. Het doel is om na afloop een aantrekkelijk vleesplankje te presenteren. Onder enthousiaste begeleiding krijgen jullie kookles van een getalenteerde chef die het woord ‘kookdesign’ tot zijn vocabulaire heeft gemaakt. Op de achtergrond speelt een leuk deuntje van Selah Sue, op het aanrecht liggen de verse ingrediënten die uiteindelijk zorgen voor die bijzondere gerechten die je bij vele slagers in Antwerpen kant en klaar kunt kopen maar die altijd lekkerder smaken als je ze zelf hebt gemaakt.

De workshop duurt circa 3 tot 4 uur, genoeg tijd dus om tot een goed resultaat te komen en na te genieten van een stukje paté of witte worst met een goed glas wijn. Na afloop worden alle recepten per mail toegestuurd zodat je thuis je nieuwgevonden hobby kunt verfijnen.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Bereiding van het ultieme vleesplankje
  • Gezellig kookatelier in Antwerpen
  • Glaasje wijn of kopje thee
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag!

Maak jullie groepsuitje in Antwerpen compleet met lunch of diner

Zoek je een supergezellig lunch- of dineradres in hartje Antwerpen, een beetje in de buurt van deze workshoplocatie? Bespreek je plannen met onze medewerkers!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze proeverij/workshop van Antwerpen Excursies kunnen jullie natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits je bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan