Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vergaderen in park Den Brandt Antwerpen

Details over dit uitje

Ontspannen vergaderen bij Antwerpen Excursies doet u in het authentieke koetshuis van Kasteel Den Brandt, gelegen in omliggende 21 hectare groene park. Deze schitterende lommerrijke locatie is voorzien van alle gemakken die u nodig heeft. Het koetshuis van Kasteel Den Brandt beschikt over mooi ingerichte ruimten en het zonnige terras biedt u de gelegenheid om de vergadering in de frisse lucht of in het zonnetje buiten voort te zetten.

Het koetshuis beschikt over een kleine en een grote zaal. Onze professionele catering zorgt ervoor dat uw gezelschap kan genieten van een vers kopje koffie of thee en dat u tussen de middag even heerlijk gaat lunchen met verse Bourgondische gerechten uit de Vlaamse keuken.

Tevens biedt Antwerpen Excursies u, als ontspannen uitje tussendoor, een koetstocht aan zodat u het kasteel Den Brandt en het omliggende park op klassieke wijze in zijn volle glorie kunt verkennen. Het kasteel, gebouwd in 1790, is tegenwoordig ook ingericht voor allerlei feesten, congressen en evenementen. Ook bestaat de mogelijkheid om voor deze gelegenheid een professionele gids in te huren die u meer over het park en het kasteel kan vertellen.

Inclusief:
  • Huur koetshuis van kasteel Den Brandt
  • Professionele catering
  • Lunch
  • Zonnig terras
  • Koetstocht door het park

Optioneel:

- Professionele gids
- Borrel

Uw wensen staan bij ons altijd voorop! Bij Antwerpen Excursies passen we uw vergaderarrangement heel makkelijk (buiten de vastgestelde tijden van vergadersessies om) aan volgens uw specifieke wensen. U kunt uw arrangement oneindig variëren en afwisselen met andere rondleidingen, puzzeltochten, borrels en diverse andere gezellige activiteiten. Informeer naar alle mogelijkheden!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan