Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Tramrit door Antwerpen

Details over dit uitje

Bij Antwerpen Excursies boek je de leukste tramrit door Antwerpen! Leuk om elk groepsuitje of bedrijfsuitje in Antwerpen te beginnen! In een authentieke trolleybus rij je langs de bekendste plekken en bezienswaardigheden van de stad. Tijdens de rit wordt alles aan jullie uitgelegd aan de hand van audiofragmenten. Bovendien kan je onderweg gewoon even uitstappen om later de rit weer te voltooien.

De trolleybus rijdt vanaf de Grote Markt langs het MAS havenpaviljoen, het centraal station, de groenplaats en 't Zuid, het zuidelijke en hippe deel van de stad dat bekend staat om de gezellige cafés en restaurants. Maar uiteraard is het MAS zelf ook het bezichtigen waard. Dit interactieve bezoekerscentrum van de Antwerpse haven laat je kennis maken met de huidige ontwikkelingen en de geschiedenis van Antwerpen als havenstad. Uitstappen bij het CS kan natuurlijk ook. Van hieruit loop je naar de dierentuin of het Antwerpse China Town of de Keyserlei.

Reserveer de tramrit bij Antwerpen Excursies en maak van jullie groepsuitje een echte ontdekkingstocht door de stad. Deze tramrit door Antwerpen is uiteraard ook te combineren met andere gezellige arrangementen. Laat het ons even weten en wij zorgen voor een volledig verzorgd dagje uit of bedrijfsuitje in Antwerpen.

Inclusief:
  • Toegangskaartjes voor de bus
  • Bezichtiging van de bekendste plekken en bezienswaardigheden
  • Mogelijkheid tot hervatting van de busrit
  • Te boeken op elke dag bij Antwerpen Excursies!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan