Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Step Challenge in Antwerpen

Details over dit uitje

Op zoek naar een unieke en sportieve speurtocht in het centrum van Antwerpen? De Step Challenge van Antwerpen Excursies is een geweldige manier om de stad te bekijken.

Competitief, gezellig en natuurlijk wint uw stepteam de felbegeerde hoofdprijs! Deze speurtocht is net even anders dan alle andere speurtochten, wij hebben namelijk voor iedereen een sportieve step gereserveerd, waarmee u in ploegen de stad doorkruist.

Voor deze speurtocht hebben wij voor u een interessante route en leuke opdrachten bedacht, zodat iedereen de stad beter leert kennen. Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams die met elkaar de strijd aan gaan.

Het team dat het snelst de puzzeltocht heeft gereden en daarbij ook nog eens het beste heeft gescoord met de vragen en opdrachten, krijgt tijdens de borrel de felbegeerde hoofdprijs uitgereikt. Santé!

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 1 drankje
  • Step
  • Vakkundige begeleiding
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze speurtocht van Antwerpen Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Antwerpen Excursies organiseert elk arrangement op maat! Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan