Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Segway Workshop in Antwerpen

Details over dit uitje

Tijdens deze cursus Segway rijden van Antwerpen Excursies maakt u kennis met een uitzonderlijk vervoersmiddel in het centrum van Antwerpent. Hét is zeker ook het meest milieuvriendelijke vervoermiddel van zijn tijd. Voor iedereen die tijdens een bedrijfsuitstapje of familie-uitje lekker comfortabel op twee wielen wilt balanceren, is dit het arrangement!

De Segway is een elektrisch aangedreven tweewieler, waar de bestuurder rechtop op staat. Ook de Segway zèlf blijft rechtop staan, dankzij ingewikkelde zaken als gyroscopen, sensoren, microprocessoren en krachtige elektromotoren, waardoor de machine in balans kan worden gehouden.

Na de uitgebreide instructie, gaat u gelijk uw net geleerde segway skills botvieren op een behendigheidsparcours.

Ruim voordat deze Workshop begint, plannen we samen met u een perfecte route op maat door het centrum van Antwerpen. Onze enthousiaste begeleiders zorgen ervoor dat uw groep daar altijd langs komt. Wij denken graag met u mee om dit unieke evenement vorm te geven!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide beginnerscursus
  • Segway-excursie door Antwerpen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De workshops van Antwerpen Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Workshop van Antwerpen Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook eens onze afdelingsuitjes, bedrijfsevenementen, bedrijfsuitstapjes, boottochten, groepsarrangementen, rondvaartboot, stadswandelingen, wijnproeverij en tientallen andere gezellige arrangementen in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan