Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rubens rondleiding en workshop van Antwerpen Excursies

Details over dit uitje

Ontdek de grootste Vlaamse schilder van de 16e en 17e eeuw in Antwerpen. Met deze Rubens rondleiding en workshop van Antwerpen Excursies ontdekt u het talent, de leefwereld en de productie van één van de grootste kunstenaars van de Lage Landen. Onze rondleiding door het stadscentrum maken het levensverhaal van de kunstenaar zichtbaar. Dit culturele uitje wordt extra bijzonder omdat u hierna deel gaat nemen aan een echte schildersworkshop en de dag afsluit met een overheerlijk diner.

15.00 - 17.00 Rubensrondleiding Antwerpen

Op elke straathoek in het centrum is wel een verhaal over zijn opdrachtgevers en zijn inspiratie te vertellen. Peter Paul Rubens leefde van 1577 tot 1640. In die tijd heeft hij een gigantische collectie barokke schilderijen geproduceerd. Hij was tevens diplomaat en staat inmiddels te boek als iemand die Rembrandt naar de kroon stak. Een groot kunstenaar en virtuoos, geridderd door meerdere Koningen en grondlegger van de Antwerpse School. Tijdens deze rondleiding krijgt u van onze professionele gids alles te weten over deze beroemde alleskunner. Wandelend langs diverse monumenten krijgt u een goed beeld van het 17e-eeuwse Antwerpen.

17.00 - 19.00: Schilderworkshop

Geheel geïnspireerd door de rondleiding mag u zelf de penseel ter hand nemen. Een mooi gezamenlijk thema uitwerken of individueel, de vakkundige begeleiding van onze meester zorgt ervoor dat u uw eigen schildertalent ontdekt. Voor deelnemen aan deze workshop hoeft u geen ervaren schilder te zijn.

19.00: Diner

Deze culturele dag wordt afgesloten in een heerlijk restaurant in het centrum van de stad. De Vlaamse keuken staat bol van de seizoensgebonden lekkernijen. Santé!

Inclusief:
  • Rubensrondleiding/stadswandeling
  • Professionele gids
  • Schildersworkshop
  • Gezellig diner in het centrum
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Het minimaal aantal deelnemers voor dit evenement in Antwerpen kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Tot slot:

Antwerpen Excursies heeft nog veel meer dag- en avondarrangementen in en rondom de stad voor u in petto! Ideaal voor een gezellig dagje uit met collega's, vrienden of familie in de mooiste havenstad van Vlaanderen! Cultureel, historisch, feestelijk en gezellig!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan