Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Plat Antwerps & Early Happy Hour

Details over dit uitje

Wat dacht u van een dagje uit in Antwerpen en ook nog eens de taal van het volk leren spreken? Met Plat Antwerps & Early Happy Hour van Antwerpen Excursies zult u zeker integreren.

Dit is een combinatiearrangement van Antwerpen Excursies met onder andere een uitgebreide lunch in een gezellige lunchroom in het centrum van Antwerpen. U maakt van uw dagje uit in de mooiste stad van Vlaanderen een echte lokale belevenis, u maakt van uw groepsuitje of uitstapje met de familie een echte Antwerpse middag!

10.30 - 12.00 Cursus Plat Antwerps

U start deze ochtend op z'n Antwerps, uiteraard onder begeleiding van een echte Antwerpenaar die het Vlaamse accent promoot. U kunt bijvoorbeeld denken aan het volkslied, typische Antwerpse uitspraken en misschien op zijn Antwerps een tiranade geven, alles wordt u vakkundig aangeleerd door onze Antwerpse Expert. Aan het eind van deze workshop kunt u vast een aardig woordje Antwerps spreken: 'K darf dus zegge da'k iel goe Antwrps klap..

12.00 - 13.30 Lunch

Na deze Antwerpse Cursus zult u vast trek hebben gekregen in een stevige lunch. Het tijd om even te ontspannen en Antwerps dialect ook even in de praktijk te oefenen. Geniet van een uitgebreide lunch in één van Antwerpse gezelligste restaurants. Heerlijke gerechten staan op het menu.

13.30 - 15.30 Early Happy Hour / Wijndegustatie

Het Early Happy Hour begint alweer direct na de lunch. U proeft dan verschillende wijnen van over de hele wereld, waarbij u ook de bijzondere techniek van de wijndegustatie zal worden bijgebracht. Onze gediplomeerde sommeliers vertellen u hoe het procedé van wijn maken verloopt, waar de druiven specifiek vandaan komen en wat u omtrent smaak allemaal kunt ontdekken.

Inclusief:
  • Cursus Plat Antwerps
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide lunch
  • Wijndegustatie van verschillende wijnen
  • Locatie hartje Antwerpen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Antwerpse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Antwerpen Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan