Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lunch – Empire City Game – Borrel in Antwerpen

Details over dit uitje

Tijdens het Lunch - Empire City game - Borrel arrangement van Antwerpen Excursies combineren we het beste: lekker eten, een gezellig event en een borrel.

U kunt dit uitgebreide arrangement reserveren als u toe bent aan een uniek bedrijfsuitje of familie-uitje in de mooiste stad Vlaanderen!

13.00 - 14.00 Lunch

In het centrum van Antwerpen zijn verschillende restaurants, cafeetjes en lunchrooms gevestigd waar u kunt genieten van de Vlaamse gezelligheid en van de heerlijkste ingrediënten. Wij kiezen samen in overleg met u het beste restaurant uit.

14.00 - 16.00 Empire City Game

De kern van dit spannende spel is om geld te verdienen door zoveel mogelijk vastgoed te kopen! Tijdens de Empire City Game maakt u gebruik van GPS Tablets. U bent namelijk de fictieve manager van een Antwerps vastgoedkantoor, u heeft samen met uw team één duidelijke opdracht gekregen, namelijk om zoveel mogelijk panden in uw beheer zien te krijgen. Hopelijk is uw team slimmer en sneller dan de concurrentie en zal uw bankrekening het snelste groeien en wordt u als winnaar uitgeroepen tijdens de prijsuitreiking.

Voordat u met het spel begint ontvangt u van onze begeleider GPS tablets mee. Op uw tablet ziet u een plattegrond van de stad, waarop u uzelf, de concurrentie, de gebouwen en nog vele andere extra’s ziet verschijnen. Door met uw team gebouwen in te sluiten komen deze in uw portefeuille, en kunt u veel geld verdienen. Maar opgelet! Als de tegenstander u insluit stelen ze geld van uw rekening. Doe daarom enorm best en verlies de concurrentie niet uit het oog!

16.00 - 17.00 Borrel

Na een middag vol met spannende activiteiten wordt het nu tijd om te ontspannen. Antwerpen Excursies neemt u mee naar een typisch Antwerps café om een uurtje te borrelen en elkaars sterke spelverhalen aan te horen! Welk team heeft uw team op een slinkse manier weten in te sluiten en wie heeft uiteindelijk nu het meeste geld in zijn of haar portefeuille ontfutseld? Aansluitend gaat onze spelbegeleider beken maken welk team de Empire City Game heeft gewonnen. Het winnende team wordt beloond! Tijdens de borrel kunt u onbeperkt genieten van bier van de tap, fris koffie, thee en huiswijn.

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Vakkundige begeleiding
  • GPS Tablets
  • 1 uur onbeperkt bier, fris koffie, thee en huiswijn
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Antwerpse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Antwerpen Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan