+32 3 808 15 58
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lunch – Empire City Game – Borrel in Antwerpen

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Lunch – Empire City Game – Borrel in Antwerpen

Tijdens het Lunch - Empire City game - Borrel arrangement van Antwerpen Excursies combineren we het beste: lekker eten, een gezellig event en een borrel.

U kunt dit uitgebreide arrangement reserveren als u toe bent aan een uniek bedrijfsuitje of familie-uitje in de mooiste stad Vlaanderen!

13.00 - 14.00 Lunch

In het centrum van Antwerpen zijn verschillende restaurants, cafeetjes en lunchrooms gevestigd waar u kunt genieten van de Vlaamse gezelligheid en van de heerlijkste ingrediënten. Wij kiezen samen in overleg met u het beste restaurant uit.

14.00 - 16.00 Empire City Game

De kern van dit spannende spel is om geld te verdienen door zoveel mogelijk vastgoed te kopen! Tijdens de Empire City Game maakt u gebruik van GPS Tablets. U bent namelijk de fictieve manager van een Antwerps vastgoedkantoor, u heeft samen met uw team één duidelijke opdracht gekregen, namelijk om zoveel mogelijk panden in uw beheer zien te krijgen. Hopelijk is uw team slimmer en sneller dan de concurrentie en zal uw bankrekening het snelste groeien en wordt u als winnaar uitgeroepen tijdens de prijsuitreiking.

Voordat u met het spel begint ontvangt u van onze begeleider GPS tablets mee. Op uw tablet ziet u een plattegrond van de stad, waarop u uzelf, de concurrentie, de gebouwen en nog vele andere extra’s ziet verschijnen. Door met uw team gebouwen in te sluiten komen deze in uw portefeuille, en kunt u veel geld verdienen. Maar opgelet! Als de tegenstander u insluit stelen ze geld van uw rekening. Doe daarom enorm best en verlies de concurrentie niet uit het oog!

16.00 - 17.00 Borrel

Na een middag vol met spannende activiteiten wordt het nu tijd om te ontspannen. Antwerpen Excursies neemt u mee naar een typisch Antwerps café om een uurtje te borrelen en elkaars sterke spelverhalen aan te horen! Welk team heeft uw team op een slinkse manier weten in te sluiten en wie heeft uiteindelijk nu het meeste geld in zijn of haar portefeuille ontfutseld? Aansluitend gaat onze spelbegeleider beken maken welk team de Empire City Game heeft gewonnen. Het winnende team wordt beloond! Tijdens de borrel kunt u onbeperkt genieten van bier van de tap, fris koffie, thee en huiswijn.

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Vakkundige begeleiding
  • GPS Tablets
  • 1 uur onbeperkt bier, fris koffie, thee en huiswijn
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Antwerpse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Antwerpen Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Worden de uitjes alleen in de Vlaamse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken namelijk meerdere talen. Vrijwel alle excursies, uitjes, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in andere talen worden gereserveerd, bijvoorbeeld Frans, Duits, Engels, etc.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan zeker! Wij kopen onze arrangementen in voor het minimaal aantal deelnemers (die op de website vermeld staan), we verzoeken u dan wel om dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg altijd van te voren met ons!
Waar in Antwerpen starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het de Grote Markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. Onze medewerkers van Antwerpen Excursies zullen u altijd vooraf op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Wij kunnen via onze systemen meteen zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de gewenste datum en tijdstip. Indien dit het geval is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, op deze manier voorkomt u mogelijke teleurstellingen.
Hoe laat beginnen de Mokum Events eigenlijk?
Dat bepaalt u helemaal zelf! Dit kan wel deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen op ùw gewenste tijdstip!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Antwerpen Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen die door de kant samengesteld worden, we passen het programma volledig aan op uw specifieke wensen. Vandaar kunnen geen andere deelnemers aan de arrangementen meedoen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Zeker Weten! Ook als het weer een beetje tegenzit dan gaan we gewoon de stad in! Het is mogelijk om eventueel regenponcho’s en paraplu’s voor u te regelen of even langer te blijven hangen in een kroeg. Antwerpen is ook prachtig als het een beetje regent, geloof dat maar van ons!
Hoe komen wij van punt A naar B?
De gidsen van Antwerpen Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere tijdens onze Rondleidingen en andere Arrangementen (tenzij er maar een paar meter tussen zit…). U ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt en hoe u op die plek moet komen.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Antwerpen Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar dan dienen deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Daarnaast stelt de fiscus als voorwaarde dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Antwerpen Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Hierdoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijk en vrijblijvend voorstel voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan. Indien het uitje binnen 14 dagen na het versturen van de factuur plaatsvindt dan vragen we u voor het uitje de betaling te voldoen.
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan