+32 3 808 15 58
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit

Lunch – Crime City Tablet Game Shoot Out – Borrel in Antwerpen

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Lunch – Crime City Tablet Game Shoot Out – Borrel in Antwerpen

Het Lunch - Crime City Shoot Out - Borrel arrangement van Antwerpen Excursies bestaat uit een afwisselend en energiek middagprogramma met lunch, spel en borrel.

Dit gezellige arrangement bestaat uit drie gedeeltes, wij gaan ervoor zorgen u geniet van een uitstekende lunch, een spannend spel en een gezellige afsluiting in een typisch Antwerps café.

13.00 - 14.00 Lunch

Rond een uur of één starten we deze middag met een uitgebreide lunch in een gezellig Vlaams restaurant, midden in het levendige centrum van Antwerpen. Geniet van allemaal lekkere Antwerpse lekkernijen, eet en drink vooral niet te weinig want het vervolgprogramma vergt de nodige energie!

14.00 - 16.00 Crime City Shoot Out

Na de lunch start u met een hypermodern spelprogramma van Antwerpen Excursies, u maakt namelijk gebruikt van moderne GPS Tablets om met uw criminele kameraden (teamgenoten) te overleggen. Het doel van deze game is om zo snel en accuraat mogelijk de stad en haar inwoners te beroven. We hebben het niet over kruimelwerk, maar over een georganiseerde aanval in verschillende teams. Teams die strijden om de hoofdprijs!

Hoe werkt onze Crime City Shoot Out nu precies? Het doel van dit spelprogramma is heel eenvoudig: u probeert als één team een zo groot mogelijke buit te verzamelen. Samen met uw handlangers terroriseert u het stadscentrum van Antwerpen met uw tablets. U kraakt kluizen, verzamel wapens en aarzel vooral niet om andere teams te beroven, maar kijk uit voor de politie!

Tijdens het spel heeft u ook zicht op de bankrekeningen van de concurrentie, hierdoor weet u precies wanneer uw team een tandje bij moet zetten. Dit zal resulteren in een bloedstollende race. Wij bieden u éénmalig de kans om uw vingers te branden aan criminele activiteiten in het centrum van Antwerpen!

16.00 - 17.00 Borrel

Na al deze criminele activiteit is het tijd voor een stevige borrel in een gezellig Antwerps café. Een beetje crimineel moet na een middag hard werken ook een beetje ontspannen. Wij nemen u mee naar een gezellig café om elkaars sterke verhalen aan te horen!

Tijdens dit borreluurtje gaan we ook bekend maken welk team Crime City Shoot Out heeft gewonnen. Het winnende team wordt beloond met een leuke prijs! Tijdens de borrel kunt u onbeperkt genieten van bier, fris koffie, thee en huiswijn.

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Vakkundige begeleiding
  • GPS Tablets
  • 1 uur onbeperkt bier, fris, koffie, thee en huiswijn
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Antwerpse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Antwerpen Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Worden de uitjes alleen in de Vlaamse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken namelijk meerdere talen. Vrijwel alle excursies, uitjes, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in andere talen worden gereserveerd, bijvoorbeeld Frans, Duits, Engels, etc.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan zeker! Wij kopen onze arrangementen in voor het minimaal aantal deelnemers (die op de website vermeld staan), we verzoeken u dan wel om dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg altijd van te voren met ons!
Waar in Antwerpen starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het de Grote Markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. Onze medewerkers van Antwerpen Excursies zullen u altijd vooraf op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Wij kunnen via onze systemen meteen zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de gewenste datum en tijdstip. Indien dit het geval is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, op deze manier voorkomt u mogelijke teleurstellingen.
Hoe laat beginnen de Mokum Events eigenlijk?
Dat bepaalt u helemaal zelf! Dit kan wel deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen op ùw gewenste tijdstip!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Antwerpen Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen die door de kant samengesteld worden, we passen het programma volledig aan op uw specifieke wensen. Vandaar kunnen geen andere deelnemers aan de arrangementen meedoen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Zeker Weten! Ook als het weer een beetje tegenzit dan gaan we gewoon de stad in! Het is mogelijk om eventueel regenponcho’s en paraplu’s voor u te regelen of even langer te blijven hangen in een kroeg. Antwerpen is ook prachtig als het een beetje regent, geloof dat maar van ons!
Hoe komen wij van punt A naar B?
De gidsen van Antwerpen Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere tijdens onze Rondleidingen en andere Arrangementen (tenzij er maar een paar meter tussen zit…). U ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt en hoe u op die plek moet komen.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Antwerpen Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar dan dienen deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Daarnaast stelt de fiscus als voorwaarde dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Antwerpen Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Hierdoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijk en vrijblijvend voorstel voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan. Indien het uitje binnen 14 dagen na het versturen van de factuur plaatsvindt dan vragen we u voor het uitje de betaling te voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan