Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit

Lunch – Crime City Tablet Game Shoot Out – Borrel in Antwerpen

Details over dit uitje

Het Lunch - Crime City Shoot Out - Borrel arrangement van Antwerpen Excursies bestaat uit een afwisselend en energiek middagprogramma met lunch, spel en borrel.

Dit gezellige arrangement bestaat uit drie gedeeltes, wij gaan ervoor zorgen u geniet van een uitstekende lunch, een spannend spel en een gezellige afsluiting in een typisch Antwerps café.

13.00 - 14.00 Lunch

Rond een uur of één starten we deze middag met een uitgebreide lunch in een gezellig Vlaams restaurant, midden in het levendige centrum van Antwerpen. Geniet van allemaal lekkere Antwerpse lekkernijen, eet en drink vooral niet te weinig want het vervolgprogramma vergt de nodige energie!

14.00 - 16.00 Crime City Shoot Out

Na de lunch start u met een hypermodern spelprogramma van Antwerpen Excursies, u maakt namelijk gebruikt van moderne GPS Tablets om met uw criminele kameraden (teamgenoten) te overleggen. Het doel van deze game is om zo snel en accuraat mogelijk de stad en haar inwoners te beroven. We hebben het niet over kruimelwerk, maar over een georganiseerde aanval in verschillende teams. Teams die strijden om de hoofdprijs!

Hoe werkt onze Crime City Shoot Out nu precies? Het doel van dit spelprogramma is heel eenvoudig: u probeert als één team een zo groot mogelijke buit te verzamelen. Samen met uw handlangers terroriseert u het stadscentrum van Antwerpen met uw tablets. U kraakt kluizen, verzamel wapens en aarzel vooral niet om andere teams te beroven, maar kijk uit voor de politie!

Tijdens het spel heeft u ook zicht op de bankrekeningen van de concurrentie, hierdoor weet u precies wanneer uw team een tandje bij moet zetten. Dit zal resulteren in een bloedstollende race. Wij bieden u éénmalig de kans om uw vingers te branden aan criminele activiteiten in het centrum van Antwerpen!

16.00 - 17.00 Borrel

Na al deze criminele activiteit is het tijd voor een stevige borrel in een gezellig Antwerps café. Een beetje crimineel moet na een middag hard werken ook een beetje ontspannen. Wij nemen u mee naar een gezellig café om elkaars sterke verhalen aan te horen!

Tijdens dit borreluurtje gaan we ook bekend maken welk team Crime City Shoot Out heeft gewonnen. Het winnende team wordt beloond met een leuke prijs! Tijdens de borrel kunt u onbeperkt genieten van bier, fris koffie, thee en huiswijn.

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Vakkundige begeleiding
  • GPS Tablets
  • 1 uur onbeperkt bier, fris, koffie, thee en huiswijn
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Antwerpse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Antwerpen Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan