Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Koninklijke Valkeniers Workshop bij Antwerpen

Details over dit uitje

Groepsuitje aan het regelen of bezoekt u eerdaags Antwerpen en heeft u altijd wel eens dichtbij grote roofvogels en uilen willen staan? Dan is de Koninklijke Valkeniers Workshop van Antwerpen Excursies het event voor u! Op een leuke en diervriendelijke manier laten we u zien hoe u een roofvogel op de arm meeneemt en hoe u deze gerichte instructies geeft om een taak te volbrengen. Dit arrangement kunt u mooi combineren met uw bezoek aan de bezienswaardigheden van de mooie stad Antwerpen.

De Koninklijke Valkenier leerde roofvogels vroeger mee te helpen tijdens de jacht. Vanaf afstand kon de valkenier zo op konijnen en gevogelte jagen, met de hulp van goed getrainde roofvogels die met gerichte instructies hun prooi belaagden. Ze waren sneller en dodelijker dan jachthonden. Tijdens deze workshop zullen onze professionele valkeniers u laten zien hoe dat werd gedaan en mag u zelf ook een vogel op de arm nemen.

In Nederland en België broeden nog diverse soorten vogels zoals de havik, sperwer, wespendief, buizerd, zeearend, rode wouw, bruine kiekendief, blauwe kiekendief en grauwe kiekendief, torenvalk, boomvalk en slechtvalk. Tijdens deze workshop gaat u werken met een aantal goed getrainde soorten.

Inclusief:
  • Professionele begeleiding door ervaren valkenier
  • Individueel werken met de vogels
  • Fraaie locatie vlakbij Antwerpen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan