Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Koetstocht – Lunch – Onder de Antwerpenaren

Details over dit uitje

Tijdens het Koetstocht - Lunch - Onder de Antwerpenaren arrangement laat Antwerpen Excursies u de mooiste plekken, pleinen en gebouwen van de stad zien.

U start dit arrangement met een koetstocht van Maastricht Excursies en zo ontdekt u de verborgen monumenten van Antwerpen.

11.30 - 12.30 Koetstocht

Naar aanleiding van de grootte van de groep kunt u Antwerpen gaan ontdekken met tijdens deze tocht of u stapt in een nostalgische paardentram of een authentieke char-à-bancs of in een luxe huifkar. Diverse mogelijkheden om deze mooie Vlaamse stad te kunnen bekijken.

12.45 - 13.45 Lunch

Eenmaal terug van de Koetstocht dan gaat u naar een hippe locatie in het centrum van de stad waar een heerlijke lunch, gekenmerkt door verse ingrediënten en seizoensgebonden lekkernijen, naar keuze op u wacht.

14.00 - 18.00 Onder de Antwerpenaren

Tijdens het spelprogramma 'Onder de Antwerpenaren' van Antwerpen Excursies leert u deze stad pas echt goed kennen door in contact te komen met de echte Antwerpenaren. Mensen die hier zijn geboren en getogen. Tijdens deze verrassende ontdekkingstocht moet u diverse opdrachten zien te vervullen met de hulp van de locale bevolking en voorbijgangers om zo tot het meeste aantal punten te komen.

Er zijn verschillende opdrachten die u moet uitvoeren, deze variëren van even aanbellen en een praatje maken tot het aanspreken van een wildvreemde Antwerpenaar. Het winnende team of koppel krijgt uiteraard een leuke prijs voor alle inspanningen.

Inclusief:
  • Privé koets
  • Vakkundige begeleiding
  • Uitgebreide lunch
  • Drankje voor onderweg
  • Een drankje uit de Vlaamse bar tijdens de prijsuitreiking
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Antwerpse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Antwerpen Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan