Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Karaoke Workshop in Antwerpen

Details over dit uitje

Voor nachtegaaltjes en performers: de Antwerpse Karaoke workshop van Antwerpen Excursies zorgt voor een geweldig feest en gezellige sfeer. Laat u horen!

Gezellig met vrienden en vriendinnen op stap tijdens een vrijgezellenfeest of uitstapje in het mooie centrum van de stad, we zetten de tape aan en u mag uw zangtalenten oppoetsen!

U mag zelf kiezen welk muziekgenre uw gezelschap ten gehore zal gaan brengen: Disco, Eighties Britpop of jaren 50 Rock ’n Roll? Na een tijdje oefenen achter de microfoon, bent u klaar voor The Voice. Zing als de allergrootste artiest in Antwerpen, uit volle borst en met overtuiging. Het publiek is er klaar voor!

Tja.… podiumvrees?

Neem dan eerst maar es een stevige borrel… wedden dat u schittert?

Als u zich wat moed heeft ingedronken, zal het karaoke feest losbarsten! Zing solo, of met uw broer, vriendin of collega uw favoriete Michael Jackson hit!

Even moe van het zingen? Geniet van een drankje en hapje, of ga los op de dansvloer, terwijl uw vriend, broer of collega een poging waagt!

Inclusief:
  • Locatie in hartje Antwerpen
  • Vakkundige begeleiding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De activiteiten van Antwerpen Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden georganiseerd.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Antwerpen Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan