Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

High Tea Event van Antwerpen Excursies

Details over dit uitje

Het High Tea Event van Antwerpen Excursies maakt van elk dagje uit met de familie of met collega's een feestelijke gebeurtenis. U gaat zelf op zoek naar de smakelijkste lekkernijen om daarna gezamenlijk een voortreffelijke High Tea te consumeren in het gezellige centrum van Antwerpen. Verzamel de lekkerste chocolaatjes en bonbons, cupcakes en macarons, trek erop uit met onze routekaart en uw eigen neus voor de lekkerste hapjes.

Tijdens een stadswandeling van circa twee uur bezoekt u de culinaire pleisterplaatsen van Antwerpen. U verzamelt zelf in groepen de lekkerste High Tea delicatessen en neemt ze mee, zonder ze onderweg zelf op te eten, naar een gezellig café in de stad voor een gezamenlijk onderonsje.

U kunt zelf bepalen hoe lang u over de drankje van de High Tea doet. Met uitzicht op het gezellige centrum van de stad kan dat lang duren. Maak van uw dagje uit een feestelijk evenement met deze lekkere High Tea.

Uiteraard is het ook mogelijk om dit event per step te doen, hiervoor vragen we een meerprijs van € 7,00 p.p. excl. BTW

Inclusief:
  • Stadswandeling centrum Antwerpen
  • Enthousiaste begeleiding
  • Routekaart met de beste adressen voor inkoop delicatessen
  • Tafeltje dekken en lekker Bourgondisch High Tea-en in het centrum!
  • Te boeken op de door u gewenste dag!

Onze begeleiders spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Het minimaal aantal deelnemers voor dit evenement in Antwerpen kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Tot slot:

Antwerpen Excursies heeft nog veel meer dag- en avondarrangementen in en rondom de stad voor u in petto! Ideaal voor een gezellig dagje uit met collega's, vrienden of familie in de mooiste havenstad van Vlaanderen! Cultureel, historisch, feestelijk en gezellig!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan