Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstour – Lunch – Koetstocht in Antwerpen

Details over dit uitje

Ervaar een Fietstour, Lunch en Koetstocht met Antwerpen Excursies. Sportiviteit, heerlijk eten en een zacht briesje door uw haar, kortom, een perfecte combinatie.

U start in de ochtend met een fietstocht in deze prachtige stad onder begeleiding van een gids, een échte Antwerpenaar die alle ins en outs weet van Antwerpen. Rond de middag gaat u lekker op z’n Vlaams lunchen en na de lunch begint een nieuw avontuur! Tijdens de Scheldevaart van Antwerpen Excursies ziet u namelijk de mooiste panorama’s vanuit uw eigen boot.

10.30 – 12.30 Fietstour Antwerpen

Onze deskundige gidsen staan namelijk voor u klaar! Nu leert u Antwerpen kennen vanaf uw fiets en u ontdekt het mooie centrum van Antwerpen op een leuke manier. Tijdens deze fietstour vertelt onze ervaren gids een hoop weetjes over de historie, cultuur en achtergrond van het mooie Antwerpen!

12.45 – 13.45 Lunch

Na het terugbrengen van de fiets staat er een heerlijke Vlaamse lunch op u te wachten in een gezellig Restaurantje in het centrum van de stad. De Vlaamse keuken staat bekend om het gebruik van verse ingrediënten en seizoensgebonden lekkernijen. Bezoek één van de beste lunchrooms in hartje Antwerpen.

14.00 -15.00 Koetstocht

Na een heerlijke Antwerpse lunch gaat u de stad op een andere manier ontdekken, maar niet met de fiets… Een hele mooie koets wacht namelijk op u om u mee te nemen. Deze leuke koetstocht brengt u langs alle landschappelijke pracht net even buiten de stad. U ziet de mooiste panorama’s en ziet u de Diamantstad eens van een hele andere kant.

Inclusief:
  • Fietsen
  • Pauze in typisch Antwerpens café (op verzoek)
  • Vakkundige begeleiding (échte Antwerpenaar met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Koets
  • Te boeken op uw gewenste dag!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Antwerpse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Antwerpen Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan