Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Dessert Workshop in Antwerpen

Details over dit uitje

Wil je leren hoe je een verrukkelijk dessert maakt en hoe je het allemaal feestelijk, hip en geheel volgens de laatste ‘etiquette’ presenteert? Het kookatelier van Antwerpen Excursies is hèt adres waar de lekkerste desserts op tafel verschijnen. Een bijzondere mousse met een blaadje laurier, een tiramisuutje, een ‘koffiemug cakeje’, de Vlaamse keuken zit bordenvol innovatieve dessertverrassingen. Tijdens deze workshop werk je op niveau en onder enthousiaste begeleiding.

Waarom zou je wachten tot vanavond voordat je een lekker dessert krijgt voorgeschoteld? Je maakt ze gewoon zelf en geheel op Vlaamse wijze. Deze workshop begint met een korte instructie waarna jullie zelf aan het werk gaan. Uiteindelijk staan er een aantal desserts op tafel en smaken ze nog lekkerder met een dessertwijntje erbij.

In een paar uur tijd leer je als een driesterren Michelin chef een bijzonder dessert te maken. Kookdesign heet dat met een mooi woord……..als het maar lekker smaakt. Thuis zet je jouw ontembare dessertpassie gewoon door want de recepten worden na afloop per mail doorgestuurd zodat je het nooit…..maar dan ook nooit meer vergeet. Eet smakelijk!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Gezellig kookatelier
  • Assortiment desserts van gekende klassiekers
  • Dessertwijn, water, koffie en thee
  • Recepten achteraf toegestuurd per mail
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag!

Maak jullie groepsuitje in Antwerpen compleet met lunch of diner

Zoek je een supergezellig lunch- of dineradres in hartje Antwerpen, een beetje in de buurt van deze workshoplocatie? Bespreek je plannen met onze medewerkers!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Antwerpen Excursies kunnen jullie natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits je bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan