Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Deegwaren Workshop in Antwerpen

Details over dit uitje

Deegwaren, het is bijna een te ‘klinisch’ woord voor deze verrukkelijke workshop vol fruittaarten, madeleines en chocoladeverrassingen. Met deegwaren kan je veel, zo niet alles! Vandaag verwelkomen we jullie in het gezelligste kookatelier van Antwerpen waar jullie samen met een specialist de lekkerste deegvarianten gaan bereiden. Die vulling is lekker, maar goed geprepareerde deeg is de basis!

Een beetje bloem, boter en water, hoe moeilijk kan het zijn? Dat is nu juist het mooie van deeg, je kan net een aantal extra ingrediënten toevoegen waardoor een ‘ordinair’ stukje deeg net die bijzondere smaak krijgt. In ons kookatelier wordt uitgelegd wat je allemaal met deeg kunt doen, wat je eraan kan toevoegen en wat voor soort deeg je gebruikt voor bijvoorbeeld chocoladetaarten of koekjes.

Tussen de bedrijven door wordt een lekker kopje koffie geschonken en wordt muziek gedraaid van Selah Sue. Een echte Vlaamse ervaring kan je wel zeggen. Na afloop zal je vanaf nu bij elk hapje taart nog even terugdenken aan je Antwerpse deegopleiding.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Gezellig kookatelier
  • Maken van diverse soorten deeg
  • Kopje koffie of thee
  • Recepten achteraf per mail toegestuurd
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag!

Maak jullie groepsuitje in Antwerpen compleet met lunch of diner

Zoek je een supergezellig lunch- of dineradres in hartje Antwerpen, een beetje in de buurt van deze workshoplocatie? Bespreek je plannen met onze medewerkers!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Antwerpen Excursies kunnen jullie natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits je bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan