Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit

Chocolade ‘Dessert en Truffel’ workshop in Antwerpen

Details over dit uitje

Hoe gebruik je chocola eigenlijk in je desserts of hoe stel je en dessert samen van prachtige chocoladetruffels? Deze chocolade ‘dessert en truffel workshop’ van Antwerpen Excursies is misschien wel de hemel voor de echte chocoladeliefhebber. Klop aan de poort van het gezelligste kookatelier van Antwerpen en maak van jullie dagje Antwerpen een culinair feest! Het maken van een dessert wordt tot kunst verheven tijdens deze verrukkelijke workshop.

Aan bod komen uiteraard alle basistechnieken om met chocola te werken waarna de opmaak en presentatie van de desserts onder de loep genomen. Na afloop van de workshop kan uiteraard worden geproefd van al dat lekkers en schenken we er een glaasje dessertwijn bij. Op de achtergrond speelt een leuk deuntje van Selah Sue en de conversatie stopt…….Met deze smaak in je mond kan je alleen nog maar genieten.

Mogen we je nog een tip geven? Deze workshop alleen boeken als je je smaakpapillen extreem wilt laten genieten. Santé!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Gezellig kookatelier
  • Basistechnieken met chocolade
  • Glaasje dessertwijn, water en thee
  • Recepten achteraf per mail toegestuurd
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag!

Maak jullie groepsuitje in Antwerpen compleet met lunch of diner

Zoek je een supergezellig lunch- of dineradres in hartje Antwerpen, een beetje in de buurt van deze workshoplocatie? Bespreek je plannen met onze medewerkers!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Antwerpen Excursies kunnen jullie natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits je bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan