Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Chocolade Degustatie en Fondue in Antwerpen

Details over dit uitje

Heeft u een lichte verslaving aan chocolade, of wilt u meer weten over chocolade en pralinés? Reserveer dan de Chocolade Degustatie en Fondue van Antwerpen Excursies.

Zeer geschikt voor dat vinger aflikkende familie-uitje of bedrijfsuitje met collega's met collega's. Tijdens deze degustatie en fondue wordt u geheel in de watten gelegd en komt u eindelijk eens te weten hoe cacao wordt omgetoverd tot een overheerlijk eindproduct en niet geheel onbelangrijk, u gaat ook de meest waanzinnige choco creaties proeven!

Deze degustatie wordt gepresenteerd door een echte expert, eentje die zijn halve leven heeft doorgebracht met zijn vingers in de chocola. Zijn er verschillende soorten cacao en hoe worden die gebruikt. Van de eerste oogst tot aan het proeven van de bonbons, u gaat het allemaal meemaken tijdens deze verrukkelijke proeverij.

U komt zeker niets te kort tijdens deze workshop van Antwerpen Excursies! Na de degustatie gaat u genieten van een overheerlijke chocolade fondue en een tas koffie. Dan kunt u even na kletsen onder het genot van een lekker stukje vers fruit onderdompelt met chocolade over wat u zojuist allemaal heeft geleerd.

Dit uitje is voornamelijk geschikt voor alle zoetekauwen, chocoladeaanbidders, keukenprinsen en prinsessen is tijdens deze ultieme tongstrelende workshop.

Inclusief:
  • Locatie Antwerpen
  • Professionele presentatie
  • Proeverij van vele soorten chocolade
  • Chocolade fondue met fruit
  • Kopje koffie gedurende de fondue
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De activiteiten van Antwerpen Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Antwerpen Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan