Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Burlesque Beauty & Visagie Workshop in Antwerpen

Details over dit uitje

Een dames vrijgezellenfeestje vieren of willen jullie de jarige vriendin verrassen met een gezellige workshop? Er is een klassieke sexy look die nooit uit de mode is geweest. Samen met een professionele visagiste gaan jullie op zoek naar wat jullie echt mooi maakt. Een 'Burlesque Beauty' steelt de show met knalrode lippen, lange wimpers en een prachtige outfit, maar eerst maar eens goed in de spiegel kijken. De aanstaande bruid of de jarige mag natuurlijk als eerste plaats nemen.

Een klassieke burlesque look is uitbundig, speels en uitdagend. Beter teveel lippenstift en net iets teveel rouge. Onze professionele visagiste zal voor ieder van jullie een advies geven waarna jullie samen aan de slag gaan. 'Winged eyes', 'Lushes Lips', 'Strong Brows', alle facetten van de Burlesque visagie en make-up komen aan bod.

Deze workshop wordt gecomplementeerd met een Goodie Bag voor de vrijgezel of de jarige zodat zij thuis de geleerde make-up technieken nog eens over kan doen. Geheel opgemaakt stappen jullie daarna arm in arm de straten van Antwerpen op.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding door visagiste
  • Mooie accessoires, spiegeltjes, make-up, reinigingsmiddelen
  • Goodie Bag voor de aanstaande bruid of de jarige
  • Frisdrankjes, plat en bubbelend water
  • Gezellige locatie hartje Antwerpen

Het minimaal aantal deelnemers voor deze speciale 'Burlesque' workshop van Antwerpen Excursies kan je natuurlijk geheel zelf bepalen, mits je bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan