Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Beppen & Steppen Brunch in Antwerpen

Details over dit uitje

Wat dacht u ervan om Antwerpen op een sportieve manier te ontdekken in combinatie met de beste gerechten? Dat kan tijdens de Beppen & Steppen Brunch van Antwerpen Excursies.

Dit dagarrangement is zowel actief als culinair. Een top combinatie met leuke afwisselingzodat u de stad op een unieke manier leert kennen, dit groepsuitje is geschikt voor iedereen. Stap op uw step en ontdek deze mooie Vlaamse stad van top tot teen.

U start met het voorgerecht bij een locatie naar wens en uw gids komt u na de eerste gang ophalen. Hij vertelt u tussen de bedrijven door wat er allemaal te zien is, na zo'n drie kwartier gestept te hebben zet de gids u af bij het tweede restaurant voor het hoofdgerecht. Dat steppen en beppen maakt hongerig! Na de tweede gang wordt het tijd voor het laatste gedeelte van de tour met als afsluiting een spectaculair gerecht op het menu van weer een ander restaurant.

Maak een ontdekkingstocht door Antwerpen op een mooie en comfortabele step, eentje die niet tussen de oude tegels bij de Meir vast komt te zitten. Bij Antwerpen Excursies is overal aan gedacht. Veel plezier!

Programma-indicatie:

12.00 - 13.00 Voorgerecht
13.00 - 13.45 Steptour deel 1
13.45 - 15.00 Hoofdgerecht
15.00 - 15.45 Steptour deel 2
15.45 - 16.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen Brunch in 3 restaurants naar keuze
  • Vakkundige begeleiding (échte Antwerpenaar met jarenlange ervaring)
  • Sportieve steps
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip voor als u lekker door wilt beppen:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Antwerpse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Antwerpen Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan