Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Beppen, Opscheppen & Steppen in Antwerpen

Details over dit uitje

Met Beppen, Opscheppen & Steppen van Antwerpen Excursies is uw dagje uit compleet. Sportief steppen en genieten van mooie gerechten in 3 restaurants.

Zowel actief als culinair. Geliefd om de unieke manier van voortbewegen door de stad, dit afwisselende groepsuitje is geschikt voor iedereen. Stap op uw step en leer Antwerpen door en door kennen.

Uw gids vertelt u wat er allemaal te zien is in deze prachtige stad, soms watertandend, soms verlekkerd kijkend op z’n horloge. Dat steppen en beppen maakt hongerig!

Na elk gerecht stappen we weer op de steppen en banen we ons een weg door de stad. Onze gids neemt het voortouw en zorgt ervoor dat niemand verdwaald raakt. Hij vertelt de leukste anekdotes over de stad, de monumenten en de grappige inwoners.

Dan wordt het weer tijd voor een heerlijke met een spectaculair hoofdgerecht op het menu.

In het laatste restaurant kunt u van het verdiende dessert genieten en met uitzicht op de binnenstad van Antwerpen sluiten we deze tocht af met een kopje koffie of een lekker likeurtje. Geniet ervan!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 19.45 Steptour deel 1
19.45 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 21.45 Steptour deel 2
21.45 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Vakkundige begeleiding (échte Antwerpenaar met jarenlange ervaring)
  • Steppen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip voor als u lekker door wilt beppen:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Antwerpse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan