Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Backstage Zoo Tour Antwerpen

Details over dit uitje

Schoolreisje of leuk dagje uit in Antwerpen? Tijdens het Backstage Zoo Tour arrangement van Antwerpen Excursies nemen jullie een kijkje achter de schermen van de mooie dierentuin in Antwerpen. Meestal staan jullie voor het glas of voor een hek te kijken naar alle dieren, maar is het ook niet eens leuk om te ervaren wat er allemaal gebeurt rond de binnenverblijven en technische ruimten? Deze rondleiding door de dierentuin van Antwerpen is geschikt voor dat speciale groepsuitje met familie, vrienden en de kinderen.

Het zeeleeuwenverblijf, de privévertrekken van de tijgers en de leeuwen, de operatiekamers van de dierenarts, het zijn allemaal onderdelen van deze boeiende tour achter de schermen. Jullie gids vertelt u alles over de dieren en hoe ze er voor zorgen dat de leefwereld van de dieren binnen ook comfortabel is.

Deze Backstage Zoo Tour is het leukst voor kinderen vanaf 12 jaar. Soms komen er namelijk wat technische aspecten aan de orde die de allerkleinsten niet echt interesseren. Maar u kunt eventueel parallel aan de Backstage Zoo Tour een rondleiding door de dierentuin met de jongste kinderen organiseren. Zo heeft iedereen plezier in de Zoo van Antwerpen!

Inclusief:
  • Entree dierentuin Antwerpen
  • Rondleiding Backstage door professionele gids
  • Te boeken op de door u gewenste dag of tijdstip!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Het minimaal aantal deelnemers voor dit evenement in Antwerpen kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Tot slot:

Antwerpen Evenementen heeft nog veel meer dag- en avondarrangementen in en rondom de stad voor u in petto! Ideaal voor een gezellig dagje uit met collega's, vrienden of familie in de mooiste havenstad van Vlaanderen! Cultureel, historisch, feestelijk en gezellig!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan