Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Antwerpen Express

Details over dit uitje

In Antwerpen gaat u de confrontatie met uzelf aan in Antwerpen Express van Antwerpen Excursies, een leuke spelvariant op de tv-serie Peking Express.

Dit fantastische spelprogramma geeft enorm veel energie en creëert teambuilding als geen ander. Met z’n allen op stap om de leukste opdrachten uit te voeren, boek uw bedrijfsuitje maar bij Antwerpen Excursies!

In koppels van 5 tot 8 personen gaat u het ultieme avontuur aan in de mooiste stad van Vlaanderen. U weet niet waar u tijdens deze verkenningstocht terechtkomt en welke uitdagingen u tijdens dit spel tegenkomt. U heeft maar één doel: de finale halen…!

Aan de hand van de soms cryptische aanwijzingen moet u zo snel mogelijk en zonder geld uit te geven naar het volgende checkpoint te komen. Daar wordt u opgewacht door iemand van het Antwerpen Excursies team die u de volgende opdracht overhandigt.

Is uw team het snelst en heeft u ook de meeste juist oplossingen? Dan heeft u gewonnen! Met het goed uitvoeren van de opdrachten kun je ook nog een snellere vervoermogelijkheid winnen, dus dubbel voordeel!

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 2 drankjes
  • Vervoersmiddelen
  • OV-kaarten
  • Vakkundige begeleiding
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor dit spelevenement van Antwerpen Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Antwerpen Excursies organiseert elk arrangement op maat! Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan